Free cookie consent management tool by TermsFeed

Boka rum

Sam & Rim

info@motalavardshus.se

0730-618210

Verkstadsvägen 91 och verkstadsvägen 17

59146 motala

Priser

Enkelrum                             550:-/natt 

Dubbelrum                           750:-/natt 

Enkel frukost ingår

(självserverad, bröd, pålägg, kaffe/the, fil, flingor, juice) 

Extra säng 200:-


Vi har även långtidsboende (1 vecka eller längre)
Hör gärna av er för mer information!

Välkommen till Motala Värdshus 

Enkelrum

Reser du på egen hand passar ett av våra enkelrum perfekt. Samtliga rum har alla nödvändiga faciliteter som behövs för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Rummen har fått behålla sina gamla anor och atmosfär, men fräschats upp med moderna sängar. En perfekt blandning av gammalt och nytt helt enkelt. Sängkläder och handdukar tillhandahåller vi.

Dubbelrum

Par eller familjer bokar med fördel ett av våra dubbelrum. Ni väljer själva om ni vill ha en dubbelsäng eller två enkelsängar. Alla rum är fullt utrustade med moderna faciliteter. Våra rum är stilfullt designade med en mix av gammalt och nytt. Sängkläder och handdukar tillhandahåller vi.

Långtidsboende

Behöver du boende längre än en vecka kan du boka en av våra lägenheter med självhushåll. Här får du mer en känsla av ett hem, men med fördelen att kunna njuta av våra vackra omgivningar och värdshusets unika atmosfär. Om du är intresserad av en lägenhet för en längre vistelse, vänligen kontakta oss direkt för vidare information.

Familjerum som är extra stort och innehåller tre sängar

Familjerum med en dubbelsäng (två 90 sängar ihopsatta) och en enkel 90 säng. Rummet har eget badrum med dusch och wc. I rummet finns tv och fri tillgång till wifi"

Följ oss i sociala medier!